REFERENTIES

Wij hebben samen met BMS Video Producties een mooie bedrijfsfilm opgenomen. Deze is echt een succes geworden. We hebben hem breed uitgemeten op Social Media en op onze website heel veel positieven reacties gehad. Wat hartstikke fijn was aan de samenwerking was dat Theo meedenkt met het hele traject. Hierbij wordt “van buitenaf” een goede kijk gegeven op het gehele proces. En dit heeft ons echt geholpen om een goede film neer te zetten.

Anique Wieggers, Accountmanager Ruimte & Omgeving bij PinkRoccade Local Governement
Als opmaat van een hele serie heeft BMS Video Producties voor Asito 7 films bedacht én opgeleverd in amper 11 dagen tijd. In de jaren daaropvolgend zijn ruim 50 E-learningfilms geproduceerd voor de afdeling OKC (Opleiding en Kennis Centrum) die succesvol zijn ingepast in de opleidingsmodule. Medewerkers zijn hierdoor in staat off- en online opleiding te volgen middels i-pads.
Joost Brinkhuis, Manager OKC & HRM Asito BV
Voestalpine Railpro BV te Hilversum levert spoorproducten tot aan de bouwlocatie met slimme logistiek.Voor het storten van ballast zijn wagons met een innovatief stofbestrijdingssysteem ontwikkeld die zeer binnenkort op de markt worden gebracht. BMS Video Producties maakte een promotiefilm die op dynamische én vlotte wijze de voordelen van dit systeem heel duidelijk toont aan afnemers in héél Europa. De betrokkenheid en werkwijze vanaf het begin van het project tot aan de oplevering daarvan staan garant voor een uitstekend eindproduct. De ervaringen die wij hebben met BMS Video Producties zijn ronduit naar tevredenheid. We kunnen hen dan ook van harte aanbevelen.
Yvette Roos, Communicatie Voestalpine Railpro BV

BMS Videoproducties is een fijne en betrouwbare partij om mee samen te werken. BMS denkt mee met de klant en houdt zich aan de gemaakte afspraken. De professionele en flexibele manier van werken heeft ons een aantal mooie bedrijfsfilms opgeleverd die we voor verschillende toepassingen kunnen inzetten. We zijn blij met het eindresultaat!

drs. Jacqueline Hardonk , Hoofd Marketing & Communicatie Aboma BV
Jonge Poerink Conveyors heeft in samenwerking met BMS Video Producties een bedrijfsfilm laten maken in het kader van ons 80-jarig bestaan.
Deze bedrijfsfilm wordt vertoond op zowel nationale- als internationale beurzen met als doel prospects te laten zien wie Jonge Poerink Conveyors is en wat we te bieden hebben. Nadat we een omschrijving van de doelgroepen hebben gegeven is in nauwe samenwerking met BMS Video Producties de synopsis geschreven. Door de creatieve inbreng hebben we nu een bedrijfsfilm die geheel aansluit op onze wensen en duidelijk in beeld brengt wie Jonge Poerink Conveyors is én wat we te bieden hebben.
Erik Schipper, Account Manager Jonge Poerink Conveyors BV
Op basis van de ervaringen die ik met Theo van BMS Video Producties heb vanuit OPB kan ik hen van harte aanbevelen. Hun gedreven en betrokken werkwijze staat garant voor een uitstekend eindproduct.
François M.E. Nicoll, Directeur Eigenaar OPB BV
De productie van de videoclip “Skotsne” voor Fanfaar Trotwaar (11 verschillende en “eigen-wijze” mensen) is een heel leuke ervaring geweest. De prettige opnamedag in maart 2012 én het prima eindresultaat waren vooral te danken aan de uitstekende voorbereiding! Theo en zijn team hebben goed geluisterd naar onze wens! Onze muziek en ons karakter als straatorkest zijn leuk vertaald in een clip. Zo’n product was er niet geweest zonder het originele idee (verhaal en de beelden daarbij), zonder een professioneel draaiboek en ongetwijfeld heel wat handigheid, aandacht en tijd om alles tot een mooi geheel af te werken. Reacties op de videoclip zijn lovend, de DVD kan onze bekendheid ten goede komen! De samenwerking verliep stimulerend en prettig, mede omdat je blijk gaf van kennis en inspiratie!
Helma Leeuw, Fanfaar Trotwaar
Theo heeft voor mij de documentaire “Huub’s Fascinaties” gemaakt, die inzicht geeft van mijn werk. De samenwerking met hem heb ik als zeer prettig ervaren. Vooral zijn enthousiasme waarmee hij steeds weer nieuwe invallen had om de film nog dynamischer te maken werkt aanstekend. Bij het zien van het eindresultaat was ik er even stil van. Ik heb vantevoren niet kunnen verwoorden hoe de filmpresentatie er uit moest komen te zien, maar Theo had het gewoon “gedaan”. Ik stuur sinds enige tijd nieuwsbrieven rond naar mijn relaties. Na bijvoeging van deze film, heb ik ontzettend veel positieve reacties gekregen. Ik ben dus zéér tevreden!
Huub Rossel, Zelfstandig Kunstenaar

Ik ben maar weer eens onder de indruk van het “gemak” waarmee jij de essentie in een korte video te pakken kunt krijgen Theo! En dat zonder de rest “lastig te vallen” met uitgebreide briefing, scripting etc. Spontaan, krachtig en compleet.

Peter Deen, Founder Senns Strategy + Drive

“Theo, je hebt professioneel werk geleverd door het maken van een bedrijfsvideo voor Van Rijsingen Green in Helmond over onze dienstverlening op het gebied van SOLAR. Het bekijken van de video zegt genoeg!”

Coen van Hulst, Directeur eigenaar EKB Nederland

“De afgelopen jaren hebben wij gewerkt vóór of samengewerkt mét verscheidene opdrachtgevers. Onderstaand een greep uit bedrijfsnamen, merken en organisaties waar we voor werken”

Ook uw logo erbij?